Traject ‘Groepsprijs’

Werkwijze

Voor spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie, kelderplafondisolatie en glasvervanging verloopt het traject volgens onderstaande stappen.

Boek je offertebezoek

Meld je aan via het inschrijvingsformulier en boek meteen een offertebezoek met de partner-aannemer voor jouw regio. De partner-aannemer van het groepsaanbod komt ter plaatse en stuurt jou daarna de offerte (met Energent in cc).

Controle offerte door Energent

Energent controleert of de offerte conform de afspraken van het groepsaanbod is opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar de voorgestelde materialen en de prijzen. Je ontvangt een bevestiging per mail. 

 

Uitvoering

Als je de offerte goedkeurt, voert de partner-aannemer de ingreep binnen een redelijke termijn uit. Energent volgt de uitvoeringstermijnen mee op.

 

Bezoek van de renovatie-adviseur

De renovatie-adviseur van Energent komt langs voor een gratis energie-advies voor je volledige huis en eventuele hulp bij het aanvragen van de premies. Het energie-advies duurt 1,5 uur en laat je toe een plan te maken voor jouw huis op lange termijn.

Dit energie-advies maakt volledig deel uit van het traject. Je kan wel kiezen of je dit voor of na de uitvoering van de werken laat doorgaan.